Ernstige aanrijding Weg om de Noord (N201) Hoofddorp (foto update)

Hoofddorp, 26 april – Op de Weg om de Noord (N201) is Hoofddorp is in de nacht van woensdag op donderdag een ernstig eenzijdig ongeval gebeurd. Een automobilist was daar in een bocht in de slip geraakt en raakte de macht over het voertuig kwijt. De auto kwam tegen een boom tot stilstand.

De bestuurder, een 23-jarige Hoofddorper, raakte bekneld. Diverse hulpdiensten kwamen ter plaatste waaronder het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam. Het slachtoffer is door de brandweer uit het voertuig bevrijd en met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De auto raakte zwaar beschadigd en is versleept. De afdeling verkeersondersteuning (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

Fotografie: Eric van Lieshout & Rowin van Diest
Video: Rowin van Diest

 

Misschien vindt u dit ook interessant?

9 gedachten over “Ernstige aanrijding Weg om de Noord (N201) Hoofddorp (foto update)”

  1. hoofddorper

    Was het ongeval in de buurt van de flitspaal? Deze, niet werkende flitspalen zijn aanleiding voor veel schrikreacties die op zich een gevaar voor de veiligheid opleveren. Mensen die niet weten dat ze niet werken zullen remmen terwijl de mensen die wel weten dat ze niet werken gewoon doorrrijden. LEVENSGEVAARLIJK !!! Deze palen leveren een negatieve bijdrage aan de verkeersveiligheid.

  2. Ruud

    Ik reed er langs toen ik van mijn werk kwam. De hulpdiensten hadden in ieder geval geen haast. Er stonden wel veel auto’s bij, half op de weg waardoor er nog meer gevaar ontstond. Een auto voor mij moest uitwijken waardoor ik bijna zelf naast de baan schoot. Handig gedaan

  3. Aniniem

    @rivagirl als hij dan 100 gereden had wel ja maar deze jongen heeft geen 100 gereden hoor maar veel harder. En als je niet kan rijden dan moet je dat niet doen. Aan ze leeftijd te zien heeft hij pas ze rijbewijs dus eigen schuld dikke bult en die bult zal hij hebben.

  4. rivagirl

    Onzin! Je kan hier makkelijk 100 rijden, voor de ernst van het ongeluk maakt het volgens mij niet eens wat uit. Ik spreek geen oordeel uit over deze jongen, het zal je zoon maar zijn die in de kreukels ligt!

  5. Anoniem

    Of leren rijden, flitspalen zijn niet nodig. Huu

  6. Petra

    Als je daar gewoon 80 rijdt is er niets aan de hand hoor……

  7. Kaioha

    Ik reed er nog gisteravond langs toen ik naar Schiphol ging voor mijn nacht dienst, het zag er wel ernstig uit! en de ambulance had geen sirenes aan toen die langs reed, betekend dat iets?

  8. Henri

    “De auto raakte zwaar beschadigd…..”
    Volgens mij is ‘ie total loss…..

    “VOA doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.”
    Waarschijnlijk iets te langzaam gereden?

  9. Hoofddorper

    Misschien wordt het eens tijd dat die kasten gevuld worden dan leren ze het misschien een keer. Iedereen in Hoofddorp weet dat die kasten leeg zijn en daarom denken er velen dat ze op Zandvoort zitten. Deze heeft het overleeft tijdje geleden twee mensen niet. Kasten vullen en flink laten betalen.

Reacties zijn gesloten.